Emergency Department Renovation: First Visible Changes
Ashley Jowett
/ Categories: NEWS, 2021, ED

Emergency Department Renovation: First Visible Changes

The first visible changes in a 24-month project to renovate and expand Southwestern Vermont Medical Center’s Emergency Department and Main Entrance occurred this week. Workers prepared for construction by erecting fences around three areas: the Lodge building, which is scheduled for demolition next week; a lawn that will be used for construction traffic; and a staff parking lot, which will be transformed, over the next few months, into a temporary main entrance to the hospital complex.

About 40 staff and patient parking spots were reassigned to other lots. Patients will notice that some sidewalks will be closed throughout the construction. Signs on construction fences point the way to alternative routes.

Regular updates will appear in SVHC’s e-newsletter, in social media and on svhealthcare.org. Questions may be sent to wellness@svhealthcare.org.


 

Previous Article SVHC to Host Special Vaccination Clinics for Children Ages 5 - 11
Next Article Allison Niemi, MD, Joins SVMC Pownal Campus
Print
10228

Theme picker

«December 2022»
MonTueWedThuFriSatSun
2829301234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
2345678

Theme picker


Theme picker


Our Services

PARTNERSHIP IS POWERFUL MEDICINE

A commitment to excellence and a patient-centered approach sets Southwestern Vermont Health Care apart.

 Cancer Care
 Orthopedics
 Emergency
 Maternity
 Primary Care
 ExpressCare
 Cardiology
 Rehab & Residential Care
View All Services

Theme picker

Theme picker

Theme picker